Een spijkerrok is onmisbaar deze zomer! Vandaag laat ik zien hoe ik mijn Zara rokje heb gecombineerd.

Deze spijker rok is erg stoer. Er zitten verf spetters op de voor en achter kant (wit, roze en geel). Ook zitten er uitspraken op. In het midden zit een split. Dit maakt de rok net even wat aparter. Ik heb de rok in de sale gescoord.

Mijn streepjes blouse is van Come Get Fashion. De blouse heeft ruffles aan de voorkant. Ik draag hier een maatje S. De kleurencombinatie vond ik erg leuk samen.

De kettingen die ik om heb zijn van Steddynl. Dit is een webshop gerund door Doris. Ik heb dan ook met haar deze leuke foto’s geshoot in Amsterdam.

Nu ben ik natuurlijk wat jij vindt van deze trend. Op het begin dacht ik dat spijkerrokjes mwah. Maar nu ik er eenmaal zelf een heb ben ik fan! Dit soort rokjes zijn ook super leuk voor festivals/feestjes in de zomer met een paar sneakers/slippertjes.

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

7 Comments

  1. Leuke outfit en fijn gekozen locatie! Ik draag zelf absoluut geen rokjes, maar ben wel fan van de denimskirt trend deze zomer.

Write A Comment