IMG_8836.JPG

Handcrème is een product dat we elke dag wel gebruiken. Vooral in de herfst/winter smeren we veel handcrème op, om droge handen te vermijden. Vandaag meer over onze nieuwe favo handcrème van het merk Janzen.

IMG_8834.JPG

De handcrème ruikt super lekker. Het smeersel ruikt naar jasmijn en ylang-ylang. Ylang-ylang’s geur komt af van een boom. Ylang-ylang heeft een zoete, bloemige geur. Wist je dat ylang-ylang een ontspannende werking heeft?

De handcrème van Janzen trekt snel in je huid, iets wat we erg fijn vinden aangezien je daarna andere dingen kan gaan doen. De Janzen handcrème heeft een verzorgende en hydraterende werking.
IMG_8835.JPG

De crèmes van het merk Janzen zijn lichte, niet-vette crèmes. Er zit 75 ml in de tube. De handcrème is voor alle huidtypen. De crème zorgt er voor dat je mooie, zachte handen krijgt.  De handcrème bestaat uit drie soorten oliën: karité, canola en macadamia.
Op de website parfumswinkel kan je de handcrème bestellen.  Voor slechts 5,50 heb je je eigen Janzen Jasmine Handcream. Klik hier om een handcrème te bestellen.
Wat voor handcrème gebruik jij?
Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Ik ken het merk Janzen wel, maar heb er nog nooit iets van geprobeerd.
    Deze handcrème lijkt mij in ieder geval wel heel lekker!

Write A Comment