Say hi to my newest bag: Jacquemus Le grand bambino.

Ik heb een soort van tassenverslaving. Voor mijn verjaardag koos ik deze mooie tas uit, in de kleur light brown. Mijn nieuwe aanwinst is van het Franse modehuis Jacquemus; één van de meest besproken merken van dit moment. Het merk heeft kleding met opvallende details, prints en verkrijgbaar in snoepkleuren.

Verschillende sterren als Beyoncé, Rihanna en de Kardashians zijn gespot in het merk. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat Jacquemus bekend is geworden bij de massa. Ook heeft het merk recent een gave reclame uitgevoerd door met de grote bambino auto’s / tassen te rijden door Parijs.

In Nederland kun je Jacquemus kopen bij de Bijenkorf. Hier heb ik ook mijn tas gescoord. Je hebt in ons kikkerlandje niet heel veel verkooppunten. Je kunt natuurlijk wel online een exemplaar bestellen. Verder zijn er winkels in Parijs, Portofino en Saint Tropez.

Bij de tas kreeg ik een mooie dustbag. Hier bewaar ik mijn tassen altijd in, zodat ze mooi blijven. Ik ben namelijk super zuinig/netjes met mijn tassen. Wil je weten hoe ik de tas combineer? Neem dan een kijkje op mijn Instagram!

Wat vindt jij van mijn nieuwe tas?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment