Regelmatig heb ik events, om op deze manier merken te leren kennen. Een tijdje terug was ik uitgenodigd om te lunchen met Indy Lashes. Vandaag meer over het event, en het merk!

Indy Lashes is een merk die onder andere wimpers verkoopt. Ze hebben een collectie waarbij je makkelijk wimperstukjes aan kunt brengen. Deze geven je make-up look echt een boost! Zelfs voor iemand die ongeduldig / niet heel precies is, is dit klusje zo geklaard. De wimpers blijven tot wel 10 dagen zitten. Er is een groot assortiment aan stijlen; iets voor een dagelijkse look of juist iets voor een feestlijk event.

Gebruik de kortingscode KimT10 voor korting!

De wimperstukken hebben een fijne band, die goed aansluiten op je eigen wimpers. De wimpers voelen natuurlijk aan, dit komt door het lichtgewicht. Ook vind ik ze erg comfortabel voelen. Normaal heb ik vrij snel last van mijn ogen/oogleden. Ik raad je aan om te beginnen met een starterskit. Hier zit alles in wat je nodig hebt!

Het event werd gehost door Habs&Louis; een communicatie & talentmanagement bureau. De brunch (verzorgd door Recover Food) werd gehouden op Another Space Amsterdam. Alles zag er echt super mooi uit, en alle meiden die er waren waren heel lief. And I loved the teddy goodiebags!

Ben jij al bekend met het merk Indy Lashes?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment