De indianen look ga je veel terug zien deze zomer. Vandaag vertel ik jullie meer over mijn nieuwe Indian shirt en de bijbehorende trend!

Dit shirt van de webshop Zushe is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, wit, lichtblauw en roze. Het shirt heeft een super cute detail op de voorkant, waardoor je een unieke look hebt. Je kunt dit shirtje leuk combineren op jeans maar ook met een rokje/shortje. Het Indian shirt matcht goed met slippers, sneakers en ook espadrilles. Het shirt is van 100 procent polyester. Het shirtje valt een beetje loose, lekker luchtig dus!  Er zijn twee maten voor het shirt; S/M en L/XL. Je kan je eigen shirtje bestellen op de website van Zushe voor € 22,95. Ik draag op de foto maat S/M, dit zit precies goed voor mij!

Deze lente en zomer ziet Come-Moda overal franjes voorbij komen.  De seventies en boho zijn trend, dus ook fringe. Oftewel: franjes maken het shirtje trendy. Alles met franjes is hip, denk aan tassen, laarzen, shirtjes, sjaals en ga zo maar door! Dit is dan ook mijn festival tip voor jullie voor aankomende zomer; draag veel franjes!

Dieuwertje (26) en Pia (25), twee fashionista’s, zijn in 2014 een eigen webshop zijn begonnen; Zushe. Na het behalen van de diploma’s zijn ze het avontuur aangegaan door een eigen onderneming te starten. De zussen zoeken de modetrends uit dé modesteden van Europa en passen deze toe op hun webshop.

Zushe is een contaminatie van zus en she. De webshop heeft frisse, hippe en stijlvolle producten. Leuk weetje; de kleding wordt in verschillende mode steden ingekocht, denk dan aan Parijs, Milaan en Londen. De shop heeft gratis verzending vanaf €50. De zussen bieden 24/7 fashion support, ideaal voor vragen!

Wat vind jij van mijn indian shirt?

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment