Eind mei ben ik een weekendje naar Ibiza geweest, en wat een prachtig eiland vind ik het! Vandaag deel ik mijn travel diary.

Ik kwam in de avond laat aan, dus ben ik een paar drankjes gaan doen en daarna op pad geweest. Het hotel heet Sirenis Hotel Goleta & Spa is gevestigd in het Playa d’en Bossa gedeelte (populair onder de resorts). Zoals je kunt raden had het hotel ook een heerlijke spa, al moet ik zeggen dat ik er niet in ben geweest (48h Ibiza – what would you do?!).

Top: Zara – Skirt: ComeGetFashion – Sunnies: Chanel

Samen met mijn collegaatje en instagram vriendin Ilse ben ik het eiland gaan verkennen. We hebben foto’s gemaakt bij Playa d’ en Bossa – een mooi stuk om te wandelen aan de zee.

Ook zijn we met de taxi naar Ibiza stad geweest. Het is een knus stadje met schattige zijstraatjes en een haventje. Ook de grote winkelketens als de Zara zijn hier niet te missen. In het ‘haventje’ lagen super mooie grote boten. Hadden wij even mazzel dat we later op de dag een boottocht gingen maken!

Daarnaast hebben we een tocht gedaan op een catamaran boot naar Es Vedrà. Dit is een klein eiland ten zuidwesten van Ibiza – het is onderdeel van een natuurreservaat (Cala d’Hort) en het is onbewoond. Het grappige is dat je het niet kan bezoeken. Er gaan verhalen rond dat dit een magnetische plaats is waar navigatie-instrumenten doldraaien en in de war raken.

Tijdens de boottocht was er een feestje met een DJ, hapjes en drankjes. Later toen de catamaran stil lag, gingen we lekker BBQ’en. Nu moet ik wel zeggen dat ik later (na de BBQ) misselijk werd van de boottocht – dit heb ik echt nog nooit gehad!

Aangezien ik niet lang op het eiland was, en we een vol programma hadden heb ik helaas niet alle mooie baaitjes van Ibiza kunnen zien. Ik kom hier dan ook graag snel terug.

Heb jij nog Ibiza tips? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment