Deze Ibiza style armbandjes zijn helemaal hip voor de zomer.  Ibiza armbanden zijn kleurrijk waardoor je direct een super zomers gevoel krijgt.

De armbandjes zijn van blauwe kralen, blauw gevlochten leer met gouden accenten. Je kan de bandjes ook dragen als enkelbandjes, dit is leuk voor bijvoorbeeld een festival. De bandjes maken je outfit af!

De armbandjes die ik heb heten Paradise Mint. Je kan je eigen armband bestellen voor € 8,50. In het midden van het armbandje zitten een lichtroze facetkraal met kleine roze glaskraaltjes ernaast. Het roze armbandje met het hartje heet My Heart. Dit armbandje kost € 2,75. Het armbandje is gemaakt van waxkoord, dus het armbandje is verstelbaar. Ideaal one size fits all! Het derde armbandje is een leren gevlochten armbandje – Summer, mint metallic met roze. Deze armband kost € 18.50. Aan de armband hangt een hartjesbedel, lichtroze kwastje en een bedel met daarin een roze swarovski steentje. Erg schattig voor de zomer!

De hippe armbandjes zijn gemaakt door Annelinde. Ze heeft haar eigen sieradenlabel al sinds oktober 2011. Sinds 2014 heeft ze een eigen webshop gemaakt, waar je de sieraden kunt bestellen. Het label Annelinde staat voor vrouwelijk, lief & soms een tikkeltje stoer.

Annelinde heeft de sieraden zelf ontworpen en gemaakt, waardoor je unieke items hebt. De sieraden zijn gemaakt met de beste en ook duurzame materialen zoals glas, echt leer en swarovski elementen. De sieraden zijn nikkelvrij dus iedereen kan ze dragen. Aan de meeste sieraden zit een verlengkettinkje waardoor de maat verstelbaar is.

Wat vind jij van mijn Ibiza armcandy?

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment