Om onze Bra Inspired Days nog even goed af te sluiten, hebben we een top 3 met strapless BH’s van de Hunkemöller voor je gemaakt. Speciaal om die tan lines zo minimaal mogelijk te houden deze zomer.

De quote zegt wel “good times and lines” maar stiekem zijn wij toch niet zo’n fan van tan lines. Dat is dan ook de reden dat wij vinden dat een strapless BH niet in je kast mag ontbreken. Een goede strapless BH vinden kan dan nog wel even een gedoe zijn, aangezien hij mooi moet blijven zitten en ook nog flatteus moet zijn voor je borsten (dit is niet altijd het geval bij lingerie..)

De eerste BH uit onze top drie is de padded Jamey BH in het zwart. Doordat de BH voorgevormd is en ook een beugel heeft, zal hij enorm flatteus zijn. Ook vinden wij de mesh en kanten details enorm chic. Deze BH kost €27.99 en is verkrijgbaar in de maten 70B tot en met 80E. Groot voordeel van deze BH: je krijgt er ook gewoon bandjes bij. 112648_5

Nummer twee van onze lijst is de voorgevormde beugel BH Agathe. Deze BH is erg simpel en mooi wit, waardoor hij onder veel verschillende kleding gedragen kan worden. De BH wordt ook wel een multi-way genoemd, waardoor de bandjes op zo’n beetje elk mogelijke manier gedragen kunnen worden. Ook is het bijvoorbeeld een prachtige BH voor onder een bruidsjurk door de kanten en mesh details. Deze BH kost €29.95 en is te koop in de maten 70B tot en met 80E. 

112605_5

Last but not least: een strapless voorgevormde maximizer BH. Deze BH is speciaal voor de mensen die net dat beetje meer willen op bijvoorbeeld een feestje of een avondje uit. De BH is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, nude en zwart, zodat hij werkelijk bij iedere outfit kan. Ook bij deze BH krijg je bandjes bijgeleverd. De BH zou voor een boost van 2 cupmaten moeten zorgen, dus hou daar rekening mee als je je maat kiest! De BH kost €29.99 en is te koop in de maten 70A tot en met 80D. 107813_5

Mocht je het lastig vinden om het allemaal zo via internet te bekijken, dan raden wij je zeker aan langs een Hunkemöller winkel te gaan! Alle mensen daar zijn zo behulpzaam en lief dat je gegarandeerd met de perfecte BH voor jou naar huis gaat.

Wat is jouw favo BH?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment