Samen met Angelique ben ik naar de Huishoudbeurs 2017 geweest. Benieuwd hoe het was? Lees dan snel verder!

Nog nooit eerder was ik naar de huishoudbeurs geweest, dus ik was zó benieuwd. Met de trein gingen we naar station RAI Amsterdam, vanaf daar is de RAI 5 minuten lopen – goed te doen dus!

Je kon op het station al meteen zien wie er naar de Huishoudbeurs gingen. Je zult je wel afvragen hoe? De meeste vrouwen hadden een koffertje / trek tas mee. Het was hilarisch om te zien.

Eenmaal bij de RAI waren er promotieteams die van alles en nog wat uitdeelden. Denk dan aan tassen, hondensnoepjes en kortingsbonnen. Het leek heel druk, maar we waren zo door de kaartjescontrole heen – gélukkig ook maar.

Wij waren de eerste dag heen gegaan, op zaterdag. Ik had het echt super druk verwacht, maar dit viel reuze mee. De RAI is namelijk zo groot dat de doorloop prima was. Het enige mindere vond ik de tassen en koffers van de vrouwen, hierdoor kon je niet overal rustig lopen.

Even mijn mooi gekrulde haar op de foto. Mijn tasje is trouwens van Bulaggi. Oh en ik draag hier mijn nieuwe Paul Hewitt horloge!
Na al het geloop kregen we best wel trek. Tijd voor FOOD! Mijn groene blousje is trouwens van Lofty Manner.

Etos had mij trouwens uitgenodigd op de Huishoudbeurs, dus moesten we ook even naar de stand. Hier had je een leuke photobooth – zie uitgelichte foto.

Het viel me op dat bij de Huishoudbeurs heel veel deals zijn. Denk dan aan 2 haarborstels voor €5, 1+1 gratis of een flinke korting. Dit is een walhalla als je echt beauty/woon inkopen moet doen,  alleen was dit voor mij niet het geval. Ik ging dan ook met lege handen naar huis, maar wel met mooi gekruld haar!

Ik heb op de beurs zelf niet heel veel foto’s gemaakt, omdat mij een vlog leuker leek. Binnenkort komt dan ook de vlog online, want beelden spreken zelfs nog meer als foto’s.

Ben jij wel eens bij de Huishoudbeurs geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment