Het is erg populair in de beauty scene. Het product zorgt er voor dat je haar dikker uit ziet. Daarnaast krijgt je haar dus meer volume. Ik heb het over het haarverdikkings product.

Op de website bekendvanpc heb je een ruim assortiment haarverdikkings producten. De prijs van deze artikelen schommelt tussen de 8-100 euro. Bekendvanpc.nl biedt meer dan 1000 producten aan uit een breed assortiment. Veelal bieden zij producten aan die je zult herkennen van diverse thuiswinkel programma’s van de televisie.

Het fijne van de website is dat je ook achteraf kunt betalen, dus als het product anders is dan je verwachtte, kun je het terugsturen zonder dat je al betaald hebt. BekendvanPC is actief op Twitter & Facebook. Via het network Trade4Bloggers kwam ik achter dit bedrijf.

Er zijn verschillende soorten producten. Je hebt spray, maskers en shampoos. De maskers lijken me het fijnste, deze kun je namelijk laten intrekken. De haarverdikkings producten zijn beschikbaar voor alle kleuren haren.

Een voorbeeld van een masker is het Couvré masking Lotion. Het masker kost € 29,50, plus 4.95 verzendkosten. Dit is een van de lotions die wanneer het regent goed blijft zitten op de hoofdhuid en dus niet uitloopt. Het masker blijft ook goed zitten tijdens het sporten, dit is zeker een pluspunt! In het Couvré masking Lotion zit 37 ml.

Door je haar te wassen met Toppik Hair Building Shampoo krijgt je de Couvré masking Lotion uit uw haar. Je kunt zelf kiezen welke kleur dat u wilt natuurlijk moet deze kleur wel overeen komen met je eigen haarkleur. De porien op je hoofdhuid zullen niet verstopt worden door de lotion, je huid kunt dus bijven ademen.

volume

Hier een foto van mijn haar als er veel volume in zit. Ik gebruik zelf geen haar-verdikkings product, maar het schijnt dus goed te werken. Je hebt ook poeders, waardoor je haar groeit zoals Toppik Hair Building Fibers. Je ziet niet dat er poeder in je haar zit, en toch heb je een volle bos met haar. Ik maak vaak volumineus haar door middel van krullen!

Ik ben benieuwd hoe jij volume in je haar creëert!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Amazing volume! I would need some volume myself, my scandinavian hair is way too flat 🙂

Write A Comment