Een must-visit in Berlijn is House of Small Wonder.

Bij de hotspot kun je terecht voor all day brunch, sounds great right? Het is een mix van Japans en American style, dat zijn de roots van de twee eigenaren. De mix is terug te zien op de menu kaart en aan de inrichting (jungle style).

Je moet het plekje echt van te voren weten, want je loopt er niet zo 123 langs. Funny fact, in Japan zitten veel leuke tentjes ook ‘verstopt’.

House of Small Wonder is te vinden aan de Johannis straße 20 in Berlijn. Dit is in een zijstraat van Friederichstrabe. Het tentje bestaat sinds 2014. Ze hebben sinds 2010 een vestiging in New York.

 

Ben je al enthousiast? Je hebt namelijk heerlijke dingen als croque madame, rijst gerechten en salades. Hier kun je de andere dingen op het menu vinden. Je bent ongeveer 10-15 euro per persoon kwijt voor een hapje eten en een drankje.

House of Small Wonder is geopend van maandag tot zondag, van 09.00 tot 17.00. De laatste bestelling kun je om 16.30 doen, want daarna sluit de keuken. De eigenaren hebben trouwens onder de hotspot nog een Japans restaurant.

Ik bestelde een noudle salad met kip met een homemade lemonade. Als ’toetje’ ging ik voor een soja appelazijn shake en early grey spons cake (chiffon cake). Mijn moeder en ik hebben hier echt heerlijk gegeten.

Ben jij wel eens in Berlijn geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment