Wellicht heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram. De nieuwe manier om te relaxen (in Amsterdam) is House of Seiyou.

House of Seiyou heeft massagestoelen die een bodyscanfunctie bevatten. Deze stoelen lezen de contouren van je lichaam, en kunnen op basis hiervan het juiste massageprogramma starten. De programma’s waar je uit kunt kiezen, dragen bij aan harmonie tussen Body, Mind & Soul. Na een massage zal je meer rust, herstel en ontspanning door je lichaam ervaren.

Je kunt er voor kiezen om een headphone op te zetten met rustgevende muziek. Je hebt zeker weten privacy als je een massage ondergaat. Je hebt je eigen massage ‘ruimte’. De stoelen zijn trouwens voorzien van antibacterieel leer. Deze worden na iedere sessie gereinigd. Oftewel, helemaal corona-proof!

Het woord Seiyou is Japans en staat voor rust, ontspanning, herstel en revalidatie. Dit is iets wat je in deze drukke wereld wel kunt gebruiken. House of Seiyou biedt je een mogelijkheid om na 20 minuten opgeladen, in balans en met ontspannen drukpunten de dag verder voort te zetten.

Je kunt kiezen voor een losse health sessie, deze kost €24,-. Gaat je voorkeur uit naar een duo sessie? Deze kost €40,-. Ook heb je de mogelijkheid om meerdere sessies in een keer te boeken, als een soort van strippenkaart. Vier healthsessies kosten €80,- en acht sessies kosten €120,-.

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment