IMG_6186

Mijn vriendinnen en ik houden van cocktails. Vaak gaan we op vrijdagavond op zoek naar leuke hotspots / cocktail barren in Amsterdam. Samen met mijn PA Nikki ben ik bij de resto-bar Snappers geweest.

Op zoek naar een leuke hotspot in Amsterdam Centrum? Ga dan proeven bij resto-bar Snappers in de Reguliersdwarsstraat. Bij binnenkomst kregen we het onderstaande drankje. Het is een passievrucht martini. Je kreeg een shot glaasje prosecco en de cocktail. Het was de bedoeling dat je eerst een nipje van de prosecco neemt. Dan neem je een hapje uit de passievrucht, die in de cocktail zit. Last but not least neem je een slok van de cocktail.

IMG_6185 (1)

Zo is Snappers ontstaan: twee goede vrienden Mats van der Sluijs en Oscar Steginga, die elkaar leerden kennen op de Hotelschool, openden samen met horecaondernemers Rasmus Emmelkamp en Serge Stoop een nieuwe zaak op de Reguliersdwarsstraat.

Als je binnenkomt bij Snappers valt meteen de ruime drankcollectie van de bar op. Er was onder andere rum, gin en tequila aanwezig. De barmannen hebben een mooie cocktailkaart samengesteld. Op de kaart staan klassieke cocktails, tropische cocktails en ook een selectie van Gin & Tonics.

11166059_10206533493440182_2028420478_n

Nikki en ik waren hier trouwens niet zo’n fan van. Wij gaven voorkeur aan de zomerse zoette cocktails!  We lieten ons natuurlijk wel verassen door de barmannen, zij kozen de cocktails uit voor ons. De cocktail kaart is zo uitgebreid dat je namelijk niet weet wat je moet kiezen.

Over eten gesproken, de kaart van Snappers bestaat uit klassieke gerechten. De restobar legt de nadruk op comfort food.  Je kunt hier dus leuk een hapje eten en wat drinken!

Hier nog wat foto’s voor een sfeer impressie:

IMG_6188
De Carribian-look drankenkaart

IMG_6184
Lekkere cocktail! Ik vond het glas ook erg leuk.

IMG_6187
Nog een cocktail met een leuk glas. Dit was een frisse aardbeien cocktail.

Ben jij al een keer bij de hotspot Snappers geweest? Zoja laat me even weten hoe jij dit ervaarde!

IMG_6250-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment