Een poosje geleden heb ik samen met mijn vriend een hotspot ontdekt. De hotspot zit in Amsterdam op het hoekje van het Leidseplein. Weet jij al welke tent ik bedoel?

Ik heb het over het restaurant/cafe/club Players. Ik kende Players eigenlijk eerst alleen als uitgaansgelegenheid. Het zit zoals ik al zei aan het Leidsepein, dit associeren veel mensen met een drankje doen. Ik kan je vertellen dat Players meer heeft dan heerlijke cocktails (met VERS fruit !!)
We kwamen bij de hotspot yerecht na een dagje shoppen. We hadden alle leuke winkelstraten gehad. Op een gegeven moment belandden we bij het Leidseplein. Intensief shoppen zorgt er voor dat je trek krijgt, dus gingen we op zoek naar een tentje waar je lekker kunt eten en leuk kunt zitten. We kwamen terecht bij .. players.
 
Players heeft een leuk terras. Je zit centraal gelegen. Het tentje heeft heaters, dus kun je tot laat nog buiten zitten.
Omdat we hongerig waren bestelden we alvast een  plankje met hapjes.
De bovenstaande foto was een deel van ons heerlijke voorgerecht.
Als hoofdgerecht koos ik op aanrader van het personeel, erg vriendelijk trouwens, voor het Rendang menu.
Mijn vriend ging voor de ossenhaas met verse frietjes. We waren beiden tevreden over het eten en over de prijs-kwaliteit verhouding.
 
Na een avondje lekker eten en genieten van cocktails besloten mijn vriend en ik dat Players een echte hotspot is. Ik kon het niet laten om dit natuurlijk met jullie te delen.

Ben jij al eens een keer bij Players geweest? Let me know!

IMG_6250-300x300
Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment