De Reguliersdwarsstraat in Amsterdam is een erg populaire straat. Het is alleen lastig om uit al deze tentjes die in de straat gevestigd zitten,een cocktail bar uit te kiezen. Vandaag licht ik de cocktailbar en restaurant La Cage uit.

La Cage zit aan het begin van de Reguliersdwarsstraat, dichtbij pathe de munt. Erg leuk om hier wat te drinken na een avondje bios. Het tentje heeft een uitgebreide cocktail kaart met onder andere fruitige cocktails, jummie!

Niet alleen de cocktails waren heerlijk, maar ook het eten. Ik koos voor het Menu Du Chef, ik vind het moeilijk om te kiezen dus ik ging voor easy.  

Het voorgerecht van het menu bestond uit een garnalen zalm cocktail. Ik wist niet wat ik hier van moest verwachten. De food ‘cocktail’ smaakte heerlijk.  

Het  hoofdgerecht was eendenborst. Dit is iets wat ik zelf niet snel zou kiezen, dus vond ik het wel leuk om te proberen. Eendenborst lijkt op kip, het is lekker zacht vlees. Het eet dan ook makkelijk weg.


Als toetje kreeg ik een geflambeerde pancake. Deze smaakte verrukkelijk. Een echte aanrader dus als je van zoetigheid houdt! Bij het menu nam ik een wijnarrangement, dit houdt in dat je bij elk gerecht een passende wijn krijgt. Zo kom je meteen achter alle wijnsoorten van het restaurant. Met als resultaat dat ik erg te spreken ben over de wijnen van La Cage.


De uitstraling van de tent is prachtig. Het is net gerenoveerd. Voorheen zat er een andere cocktailbar restaurant in, maar deze was afgebrand. Als je binnenkomt zie je meteen de grote mooie bar. Aan de muur hangen technische tekeningen van verschillende gebruiksvoorwerpen.

Ben jij wel eens bij La Cage geweest ?

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment