Dr. Blend staat bekend om de heerlijke gezonde juices, smoothies, sandwiches, salades, wraps en nog véél meer yummie-items!

De hotspot zit op de Herenstraat 23 in Amsterdam. Dit is zo’n 10 minuten lopen vanaf de Dam.

Bij Dr. Blend kun je jezelf weer opboosten met een vitamin smoothie. Je kunt hier juist ook tot rust komen en even lekker bloggen, werken of aan school zitten.

21EE68F4-2145-40B0-ADF9-98C2CB268E07

Snapseed (4)

Het personeel bij Dr. Blend is super aardig en enthousiast. Ze geven je goed advies. De smoothies zijn snel klaar, net als het heerlijke eten.

De spelt sandwich met avocado heet Dr. Avocado. De sandwich kost €4. De wrap heet Dr. Hummus. Allebei de snacks waren héérlijk. Toch gaf ik voorkeur aan de wrap, deze was net even wat pittiger van smaak. Alle wraps kosten €4,50.

Bij Dr. Blend worden er biologische en duurzame natuurproducten gebruikt. De sapjes/hapjes die je besteld worden ter plekke voorbereid. Een kleine smoothie kost €5 en een grote smoothie kost €6. Naast de smoothies heb je nog SUPER JUICES (€10) en DETOX drinks – deze kosten ook €10.

Ik bestelde een fruit smoothie met onder andere mango en aardbeien. Koen ging voor een smoothie met groente er in, denk dan aan bloemkool. Ik vond het een gewaagde keuze, maar de smoothie was erg lekker.

Snapseed (1)

Snapseed (3)

Wil je nou ook een keer naar deze hotspot? Dit zijn de openingstijden:
ma – vr: 07.30 – 17.00
zaterdag: 09.00 – 18.00
zondag: 09.00 – 17.00

Natuurlijk is Dr. Blend ook actief op social media. Kijk maar eens snel op Instagram en/of op Facebook.

Ben jij al een keer een smoothie gaan drinken bij Dr. Blend?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

 1. Ik kom regelmatig in Amterdag dus ga deze hotspot onthouden. Vind het zelf ook belangrijk dat personeel vriendelijk is, telt zeker voor mij mee of ik ergens terug kom

  • Come-Moda Reply

   Ja vind ik ook. Het personeel is hier súper vriendelijk!

  • Come-Moda Reply

   Ja leuke plekjes delen kan nooit kwaad toch? 🙂

Write A Comment