Voor de lockdown heb ik een lekkere high gin gehad bij By Ami, een hotspot in Rotterdam. Vandaag lees je meer over mijn bezoekje!

BY AMI’s interieur is erg opvallend. Het is kleurrijk ingericht met gave walls. Perfect voor een content creator. Er hangt een fijne, relaxte sfeer. Je kunt bij de hotspot terecht voor lunch, bites, drinks en diner. Wij gingen voor een high gin.

De high gin bestond uit een proeverij van drie verschillende typen gin. Deze werden geserveerd met bijpassende hapjes en bites. Het is echt een aanrader om te doen. Je kan de high gin ook zonder alcohol doen (virgin cocktails). De bites zijn een mix van vlees, vis en vegetarisch. Denk aan nacho’s, wraps met zalm en carpacciorolletjes. Ik verklap nog niet alles 😉 De prijs per persoon is € 39.50 – vanaf 2 personen.

Ben je niet zo van de gin? Dan kun je ook nog kiezen voor een high tea of high breakfast. BY AMI is een moderne urban bistro met een internationale touch, denk aan fusion. Duurzaamheid is ook erg belangrijk voor de bistro. Je krijgt bijvoorbeeld een papieren rietje.

BY AMI is gevestigd op de Wilhelminapier, dit is tegenover het Luxor theater. Je hebt mooi uitzicht op het water! De auto hadden wij geparkeerd bij Interparking World Port Centre – dit kost dan 10,- voor een hele dag. Je kunt dichtbij de metro pakken naar het centrum van Rotterdam.

Heb jij wel eens een high gin gedaan?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment