Samen met mijn moeder ga ik vaak op stap om de hotspots van een bepaalde stad te ontdekken. Een poosje terug ontdekten we Beachclub O. in Noordwijk.

De beachclub staat bekend als een van de meest toonaangevende restaurants in Noordwijk. Er hangt een relaxte sfeer bij de beachclub. Je hebt binnen en buiten plek om te zitten. Je kunt hier terecht voor lunch, diner en een borrel. Beachclub O. is 365 dagen per jaar geopend.

f3fabbd7-d0eb-4e45-af8d-ad6cb72de8f7

Mijn moeder en ik gingen hier lekker een kopje koffie drinken. Wist je dat ze een heel assortiment aan ‘lekkernij’ hebben voor bij de koffie? Mijn moeder en ik zaten aan de rand van de beachclub, we hadden uitzicht op het strand – heel mooi. Wellicht heb je al wat foto’s voorbij zien komen op mijn Instagram. Voor twee kopjes cappuccino waren wij rond de €8 kwijt.

558648e5-1182-43cb-911b-2456f73301a2

Het adres van Beachclub O. is Koningin Wilhelmina Boulevard 106. Dit is eigenlijk aan dé boulevard van Noordwijk. Je hebt in bepaalde gebieden van Noordwijk betaald parkeren, dit is vooral rondom de boulevard/het strand. Als je iets verder parkeert heb je geen parkeerkosten maar moet je 5 à 10 minuten lopen.

Ken jij de hotspot Beachclub O. al?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

5 Comments

Write A Comment