Palladium Amsterdam

Source: Palladium

Palladium is een Brasserie Bar in Amsterdam. De bar zit aan het Leidseplein, dus gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Palladium is een luxueuze bar. Verschillende bekende Nederlanders worden hier gespot zoals hottie Dave Roelvink. Je kunt bij Palladium een hapje eten, lekker drinken maar ook een gezellig avondje stappen met je vriendinnen!

PHILOSOPHY van Palladium – Sorry voor het Engels girls, laat je brein maar even kraken!
Q. What are we? “A bar, a restaurant, a brasserie, a club, a lounge, or a place to dance?”
A. “We are Palladium!” 
Already for 30 years our philosophy remains: Quality, sense of style and fun! Have a fine, lunch or dinner, in a comfortable atmosphere and enjoy the music from 11 p.m. till late!

Source: Google

Naast het Palladium zit een Pathe Bioscoop. Dus super leuk voor een avondje op stap. Eerst even een van de lekkere cocktails proberen, en daarna een leuke film pakken! For Your Information: Je kunt een hapje eten van 18.00-23.00.

10961726_10205940021203747_843200446_n

De cocktails zijn een echte aanrader. Ze hebben een speciale cocktail kaart met verschillende soorten. Ik koos voor de meloen cocktail. De cocktail gaf me een erg zomers gevoel. Tijdens mijn bezoek aan Palladium kwam ik de BN’er Dave Roelvink tegen (voor zijn negatieve publiciteit).

Ik raad wel aan als je hier ook een hapje wilt eten, om te reserveren. Het kan er vooral in het weekend erg druk zijn. Niemand heeft natuurlijk zin om 10 a 15 minuten te wachten  om alleen een drankje te doen of een hapje te eten.

Zijn jullie wel eens bij Palladium geweest?

IMG_1969-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment