Onlangs ben ik heerlijk een weekendje weg geweest naar Hotel Mitland in Utrecht – echt een aanrader!

Het hotel is makkelijk te bereiken met de auto (en er zijn genoeg parkeerplaatsen) – en met het openbaar vervoer (bushalte op 8 min loopafstand). Je bent heel snel in het centrum van Utrecht, je kan er voor kiezen om met de shuttle bus van het hotel te gaan, met je eigen auto of met het openbaar vervoer.

Het hotel heeft meerdere arrangementen, denk aan een beauty  arrangement & een Valentijns arrangement. Echt ideaal aangezien het hotel een heerlijke wellness heeft met onder andere een zwembad, Turks stoombad, sauna en whirlpool (je krijgt muntjes bij het beauty arrangement).  Echt een ontspannen en comfortabel verblijf dus!

Bij aankomst kreeg ik een lekker flesje prosecco. Ik boekte de romantische suite. De suite in het kort: een strakke zwart-wit suite met een hartvormige whirlpool, inloop douche en uitzicht op Fort De Bilt. Eigenlijk hoefde ik dus niet meer de kamer uit ..

Na een heerlijk ontspannen avondje, kon ik in de ochtend aanschuiven bij het ontbijt. Dit was een heerlijk buffet met broodjes, yoghurt, fruit en zelfs American pancakes. Je kunt inchecken vanaf 14.00 uur en uitchecken voor 11.00 uur. Bij het Beauty Arrangement hoort ook de feature late check-out. Houdt vooral mijn Instagram in de gaten aangezien er een fijne kortingscode komt!

Welk arrangement zou jij kiezen bij Hotel Mitland Utrecht?

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment