Een hotel in het centrum van Porto mét panoramisch uitzicht, wat wil je nog meer? Vandaag meer over mijn verblijf in Hotel Dom Henrique Porto

De kamers zijn recent gerenoveerd. Het interieur bevat warme kleuren en moderne meubels. Ook heeft elke kamer een airco, minibar en tv. Hotel Dom Henrique – Downtown heeft een 24-uursreceptie. Het personeel kan je goed helpen met het reserveren van excursies in de stad en autoverhuur (denk aan taxi shuttle naar de airport).

Een van de hoogtepunten van het hotel is de
Cosmopolitan 17º Bar. Hier heb je een terras met een panoramisch uitzicht op de stad. Leuk om hier drankjes te doen, of bijvoorbeeld te dineren.

Zoals ik al eerder vermeldde, het hotel is centraal gelegen. Vanuit het Dom Henrique kun je makkelijk lopend naar de highlights van Porto als Clerigostoren en Luis I Bridge. Trek wel goede wandleschoenen aan voor de stad, er zijn veel hoogteverschillen 😉

Tijdens mijn bezoek aan Porto gingen er wat voorbereidingen vooraf – denk aan het regelen van een inreisdocument. Ook vond ik het mijn om mijn vaccinatiepaspoort bij de hand te hebben (voor het geval op de airport scanners het niet doen). Binnekort deel ik een paar must-visit restaurants van de stad.

Ben jij wel eens in Porto geweest? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment