Ik vind Delft echt een super leuke stad, het is een bestemming vol charme en geschiedenis. Samen met mijn moeder verbleef ik in hotel Arsenaal. Vandaag meer over dit super leuke boetiekhotel.

De kamers en suites bij Hotel Arsenaal zijn zorgvuldig ontworpen. Je kunt hier echt ontspannen, en je word verwelkomd door de gastvrije ambiance. Het hotel is op steenworp afstand van het centrum. Je kunt heerlijk slenteren langs de grachten, of een van de bruisende marktpleinen bezoeken.

Fun fact: Delft staat bekend om zijn Delfts blauw aardewerk, het Delftware. Al eeuwen lang wordt het hier geproduceerd.

Stap binnen in de betoverende wereld van Delft centrum, een boeiende bestemming vol charme en geschiedenis. Genesteld in het hart van Nederland, wordt deze pittoreske stad gekenmerkt door geplaveide straten, oude grachten en prachtige architectuur die je terugvoert in de tijd. Om je echt onder te dompelen in de magie van Delft, is er geen betere plek dan het mooiste hotel in het centrum van Delft, namelijk Hotel Arsenaal.

Het boetiekhotel Arsenaal delft is goed te bereiken met het openbaar vervoer als met de auto. Je kunt parkeren bij het hotel, de kosten hier van zijn €25,-. Ook zijn er plekken voor een elektrische auto om op te laden, ideaal dus. Als je met de trein gaat, hoef je maar 5 minuten te lopen vanaf het treinstation.

Ik raad het je zeker aan om een citytrip te boeken naar de stad Delft!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Wat een leuke tip, ik ben hier nog nooit geweest maar ga ook graag met mijn moeder op stap, dus onthoud dit even.

Write A Comment