Zoals jullie wellicht op mijn Instagram hebben gezien, ben ik verhuisd! In de blogpost van vandaag deel ik een van mijn nieuwe favoriete home winkels!

FYI: Ik heb Amsterdam verlaten, om weer terug te gaan naar Zaanstad. Believe me, verhuizen is echt heel hectisch. Ik ben blij het er op zit. Binnenkort zal ik mijn tips met betrekking tot het verhuizen naar een nieuwbouwwoning delen op mijn blog.

Voor mijn hal was ik nog op zoek naar een kapstok. Je hebt zo veel keuze.. Denk aan een vrijstaande kapstok, een wandkapstok of kapstokhaken. Een kapstok is echt onmisbaar 😉 Deze scoorde ik bij de woonwinkel HomeLiving. Bij deze winkel kun je super leuke items scoren voor je interieur.

Voordelen van HomeLiving? Gratis én snelle levering. Er zijn veel sfeerfoto’s online te vinden, en ook op hun Instagram pagina. Is het item niet naar wens? Dan kun je het gratis retourneren.

Ik koos voor een zwarte staande kapstok. Wat belangrijks is voor mijn kapstok, is dat het stevig is. Ik heb namelijk aardig wat jassen, dus het moet stabiel kunnen staan. Ook wilde ik dat het niet rommelig oogt. Het fijne aan deze kapstok is dat je geen gaten hoeft te boren. Je verplaatst de kapstok eenvoudig.

Mijn kapstok in het kort:

  • Staande kapstok van hout
  • Zwart
  • Met 8 haken
  • 165 centimeter hoog
  • Diameter van 35 centimeter

Welk item van HomeLiving past perfect in jouw interieur? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment