image (46)

Aangezien ik Comemoda wat persoonlijker wilde maken leek het me leuk om ook wat over het interieur van m’n huis en kamer te vertellen. Mijn moeder en ik hebben een zwak voor kaarsen. Dus ons hele huis staat vol met kaarsen. Ik vind kaarsen super sfeervol! En als je kaarsen goed samenstelt qua kleur maken ze je huis, kamer of bedrijf super stijlvol!

Vaak is Comemoda op zoek naar musthaves. Niet alleen kleding en accessoires maar ook home musthaves.

image

Op Facebook vond ik via via een hip bedrijfje. Het bedrijf maakt onder andere gepersonaliseerde kaarzen.Mrs Designs heeft Luxury and Fashionable Home Musthaves! De kaarzen zijn eco soy, dus milieu vriendelijk. Daarnaast zijn de kaarsen handgemaakt. Het leukste van de kaarsen vind Comemoda het design. Aangezien de designs van de kaarsen in zwart/wit zijn, leek het me leuk om een kaars te bestellen bij Mrs Designs. Maar natuurlijk wel een gepersonaliseerde met Comemoda erop. De kaars is dus makkelijk te stijlen voor in huis. Ik heb de kaars leuk op een plateau met Home Sweet Home (verkrijgbaar bij de Action) gezet. De kaars valt lekker op vergeleken met de andere kaarsen.

image (2)

Een ander item die ik jullie wil laten zien is m’n thee beker. De beker is lekker groot, super fijn voor een thee lover! Ik heb de beker besteld bij fash-luxe.com. De beker kost 16.95, een koopje dus. Fash-luxe heeft niet alleen lifestyle artikelen, maar ook kleding en accessoires.

image (1)

Nog even een selfie met m’n leuke Gun Shot beker!  Kopje thee drinken een gaan met die banaan. P.S. Ik heb al veel positieve reacties gehad op de beker van vriendinnen.

Wat vind jij van m’n lifestyle artikelen?

image (11)

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Ik ben ook helemaal weg van kaarsen! Tegenwoordig zijn de glazen waarin ze zitten steeds mooier en eleganter. Kan er niet genoeg hebben haha! xo

  2. thinkprettynl Reply

    De mok is echt leuk hihi! En de kaarshouder is ook heel leuk, wat grappig met je blog naam. Liefs

Write A Comment