After Eden
De feestdagen komen alweer dichterbij, daarom mag de lingerie de komende maanden zeker niet vergeten worden. Wij kozen 2 After Eden setjes, waarmee we zeker al Holiday Ready zijn. Kijk je mee?

IMG_9023

Nikki koos voor het setje Holly, bestaande uit een rode longline BH en de keus uit een bijpassende string of hipster. Longline betekent dat de bh iets langer aan de onderkant is, doordat hij met kant afgewerkt is, heeft dit een enorm chic effect! De Holly bh kost €39,99, de Holly string kost €15,99 en de Holly Hipster kost €16,99. Mocht je nou geen longline BH willen, dan is er ook nog een normale Holly BH €32,99!

IMG_1535

Aangezien Kim nog geen donkerblauw lingerie setje had, besloot ze de Camellias bh (€32.99) met bijpassende string (€15.99) te bestellen. Je kan ook kiezen uit een bijpassende hipster, het ligt er natuurlijk net aan wat je fijner vindt zitten. Wist je dat alle bh’s van After Eden makkelijk te verstellen zijn door middel van de bandjes?

Het setje heeft kanten details, waar lurex in is verwerkt. Dit zorgt voor het glimmende effect. De kanten details maken het setje sexy en ook nog eens feestelijk. Kortom: een cadeautip of iets op de wishlist alvast voor Sinterklaas/Kerst.

Welk item staat op jouw wishlist voor de feestdagen?

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment