Voor sommige ladies is het lopen op high black heels een hele kunst, maar deze hakken van Bullboxer zitten als pantoffels!

Ene hele dag op pumps lopen kan erg vermoeiend zijn, I know. Ik draag dan alleen mijn heels vaak met zakelijke afspraken of feestjes. Anders draag ik laarsjes met een hak of lage schoentjes. TIP: draag alleen hakken als je zeker weet dat je er een hele dag op kunt lopen, neem anders een paar extra schoenen mee – just in case.

De onderstaande foto’s zijn gemaakt in het Jagersveld op een zonnige zondag. Samen met mijn vakantie vriendin Daphne ging ik hier heen om lekker een broodje te eten en toffe foto’s te maken. Hier komt binnenkort nog een vlog over online!

Mijn nieuwe hakken zijn gemaakt van elastiek, ze zitten dan ook comfy! De hoogte van de hak is precies goed. Je kunt de heels leuk dragen onder een jeans of een mooie jurk/rok. Zo maak je je outfit echt af.

Wil je ook graag Bullboxer schoenen? Onder andere Nelly, Nelson, Omoda en Otto verkopen het Nederlandse schoenenmerk.

Wat vind jij van deze heels?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment