Deze matte lipsticks van Sans Soucis zorgen voor een perfecte glamour look.

Sans Soucis bracht onlangs een nieuwe collectie uit: Hidden Sensuality. De lijn bestaat uit lipsticks, rouge, mascara, eyeliner en oogschaduw.

884aeac6-58a4-4f89-b96b-9b2c50058884

Ik kan niet genoeg lipsticks hebben dus bestelde ik twee lipsticks van San Soucis nieuwe lijn. Nog nooit eerder had ik lipsticks van dit merk geprobeerd dus ik was erg nieuwsgierig!

0384db67-bc1f-400b-b04a-50c0ed09b008

Ik koos voor twee nude kleuren, die all-day perfect zijn (voor werk en vrije tijd). Natuurlijk heb ik de twee lipsticks ook geswatcht. De nude lipsticks die ik heb zijn nummer 24 Russet Innocence en nummer 44 Berry Temptation. Beide lipsticks kosten €15,75. De matte lipsticks zijn vrij van parabenen en siliconen. Het horloge op de foto is van het merk Dukudu, meer weten? Lees dan het artikel over m’n grey marmer watch.

De lipsticks zijn goed gepigmenteerd en blijven lang zitten. Ze voelen ook nog eens fijn aan op de lippen. Ik ben erg happy met m’n nieuwe San Soucis lipsticks.

Welke kleur lipstick spreekt jou het meeste aan?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  1. Ik vind ze allwbei wel erg mooi eigenlijk! Zou niet kkunen kiezen, haha. Heb ook nog nooit gehoord van dit merk. Ziet er wel goed uit! Je horloge is ook tof zeg, wauwie. 🙂

Write A Comment