Healthy snacken kan nog altijd lastig zijn, daarom gingen wij opzoek naar lekkere en gezonde snacks. We kwamen terecht bij de Docter’s Orders repen, deze repen zijn gemaakt van 100% natuurlijk en 100% ongeraffineerde ingrediënten. Maar zijn ze ook lekker? Wij hebben het getest!

De repen zouden “puur, lekker en voedzaam” moeten zijn en alleen van nature aanwezige suikers uit puur fruit en uit een beetje honing bevatten. Wij probeerden de 3 verschillende smaken:

Ook bevatten alle repen:  Eiwitten van kippeneieren, noten en zaden in combinatie met volkoren tarwe, ongeraffineerde vetten uit noten, tarwekiemen, zaden en grasboter, koolhydraten en vezels uit volkoren tarwe, haverzemelen en fruit en vitamines, en mineralen.
 Unknown-6
Wij vinden de repen heerlijk, makkelijk mee te nemen en gelukkig nog betaalbaar ook. Je hebt totaal niet door dat je een enorm gezonde reep aan het eten bent en dat maakt het nog fijner om ze te eten. Op een lange werkdag/schooldag, onderweg of voor of na het sporten zijn de repen echt ideaal en zo voelt snacken ineens een stuk minder erg.  Nikki is vooral fan van de smaak Cacao &Nuts en Kim is fan van de Nuts & Vanilla.
De repen zijn te koop bij de Albert Heijn To go, de tuinen en op de website van Doctor’s Orders zelf. Op de website zelf kun je doosjes samenstellen van 4×3 met je repen naar keuze, dit kost € 15,00 voor 12 repen.

Welke repen zou jij graag willen proberen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

16 Comments

 1. Ik kende dit merk nog niet. Ben wel benieuwd, ben altijd op zoek naar gezonde repen om mee naar mijn werk mee te nemen. -x-

  • Come-Moda Reply

   Leuk om te horen dat je door ons een nieuw merk kent X

  • Come-Moda Reply

   Wij vinden ze echt super lekker, moet je doen! X

 2. Hmm dit klinkt echt heel erg lekker. Altijd op zoek naar lekkere tussendoortjes dus ik ga eens even kijken of ik deze ergens kan scoren :)!!

  XX

  • Come-Moda Reply

   We love them! Echt ideale snacks voor tussendoor. Xx

Write A Comment