Na een lange tijd geen events gehad te hebben, was het vorige week eindelijk zo ver! Het Health Event georganiseerd door Egmont Honey Manuka. De locatie van het event was Hotel Jakarta Amsterdam.

Het event was super leuk! We kregen een workshop om self-care maskers maken met natuurlijk de Manukahoning. Ook kregen we een heerlijke wellness treatment. Het event werd in de ochtend gehouden, dus een acaii bowl als ontbijt kon niet ontbreken. We kregen een hoop tips & tricks over het gebruik van de Egmont Honey Manuka. Ik zal het toevoegen aan mijn skincare routine; een scrub maken met koffie en Manukahoning.

Nu ben je natuurlijk benieuwd wat Egmont Honey precies is. Het merk staat betekend om de 100% natuurlijke Manukahoning uit Nieuw-Zeeland. De producten bevatten gecertificeerde MGO-gehaltes (100, 250 of 1000). De honing is eenbloeming (monoflorale honing). Dit betekent dat deze manukahoning alleen maar nectar uit de mankuastruik bevat – en dat proef je!

De honing word duurzaam geproduceerd. Hoe hoger het MGO-gehalte (Methylglyocal), hoe krachtiger de unieke bioactiviteit van de manukahoning. Egmont Honey is een familiebedrijf vernoemd naar een slapende vulkaan (Mount Egmont) op het Noordereiland van Nieuw Zeeland. Hier bevinden de bijenkorven van Egmont honey – deze zijn alleen te bereiekn per helikopter. Op deze locatie kunnen de bijen het hele jaar door rustig hun gang gaan zonder blootgesteld te worden aan planten die besmet zijn met pesticiden of andere chemicaliën.

Egmont Manuka Honey is verkrijgbaar bij Holland & Barrett, in de winkel en online, met een keuze uit drie verschillende soorten. Manuka Honey MGO 100+ (500g, €94,99), Manuka Honey MGO 250+ (500g, €129,99) en Manuka Honey MGO 450+ (250g, €139,99) (500g, €199,99).

De Manukahoning is dus mijn beautytip 😉 Het is niet goedkoop, maar zeker het geld waard!

Wat is jouw tip voor een stralende huid?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment