Soms heb je het gewoon even nodig: een nieuwe hair-do. Vorige week besloot ik mijn haar te laten verven en knippen bij SOKO kappers in Zaandam. Hierbij gebruikten ze een nieuwe techniek om een soort balayage of dip-dye effect te creëren. Nieuwsgierig naar mijn nieuwe coupe?


12728760_1212245258803958_1441305271605607766_nBij de meeste balayage of dip-dye technieken krijg je een strepeneffect, omdat de verf per laag wordt opgesmeerd. Om dit te voorkomen kreeg ik een soort toeters op mijn hoofd, waar mijn geverfde haar omheen gedraaid werd. Ik geef toe dat je je niet de meest aantrekkelijke persoon in de kapsalon voelt, maar het resultaat is het zeker waard!

Soko hairIn totaal heb ik ongeveer 2 uur in de salon gezeten, waarbij mijn haar ook geknipt, geföhnd en gekruld is. Zelf ben ik verliefd op het resultaat en ga ik zeker proberen om deze krullen na te maken thuis! Mijn haar is gedaan bij SOKO kappers in Zaandam, check voor meer info hun website.

Wat vind jij van mijn nieuwe haar?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

12 Comments

 1. Hahaha die foto met die toeters op je hoofd! Ik lig in een deuk. Het ziet er echt heel erg grappig uit. :’)
  Je haar is super tof geworden! Heel mooi. 🙂

 2. Wauw heel mooi! Bijzondere techniek maar het resultaat mag er zeker wezen 🙂

 3. Blog en Beauty Reply

  Je haar is prachtig geworden. Die krullen zou ik ook wel willen, maar om het thuis zelf te doen, daar heb ik het geduld niet voor.

 4. Hahaha omg heb echt heel hard gelachen om je foto van de kapper ;p! Maar zo te zien was het het echt waard want je haar is in 1 woord PRACHTIG!! 😀 Wauw!
  En inderdaad, soms heb je echt gewoon een nieuwe coupe nodig! Ik heb 3 weken geleden meer dan 30 cm van mijn haren af laten knippen en voor het eerst mijn haren geverfd en it feels gooooood!! 😀

  Liefs! XXX

  • Come-Moda Reply

   Haha leuk om te horen dat je hebt gelachen tijdens het lezen van dit artikel. En wat knap van je zeg! XOXO

Write A Comment