IMG_8285-0.jpgHappy Life, een boek dat je echt moet lezen. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder!

Mascha is bekend geworden door haar blog Beautygloss. Ze was een van de eerste beauty bloggers in Nederland. Ze begon in 2007 met bloggen. Haar blog was in het begin kleinschalig, zonder enige verwachtingen. En nu? Haar blog groeide uit tot een van de bekendste beautyblogs van Nederland. Sinds 2014 is Mascha nu ook aan het vloggen op Youtube. 
IMG_8286-0.jpgIn het Boek Happy Life beschrijft Mascha alle dagelijkse dingen. Ze besteed dus niet per se aandacht aan een aspect bijvoorbeeld beauty. Het boek is rijk aan illustraties. Mascha geeft een heldere uitleg over dingen in het dagelijks leven, hoe je om kan gaan met een planning.

Ik vind het boek niet direct inspirerend, maar wel interessant om te lezen. Mascha haar schrijfstijl is in het boek kinderlijk, dit stoorde me niet. Door de schrijfstijl en uitleg is het boek makkelijk te begrijpen. Het is een heel leuk boek met hele leuke nuttige weetjes/ tips die je in het leven kan gebruiken.

IMG_8287-0.jpgToen ik hoorde dat Mascha van Beautygloss een boek gepubliceerd had, moest en zou ik het boek lezen. Ik wist totaal niet wat ik moest verwachten van Mascha’s boek. Ik raad het boek zeker aan om te lezen!

Ik vind het fijn om een beauty, lifestyle boekje te lezen in de trein of na mijn werk, dit boek is dan ideaal. Alleen als je op zoek bent naar een diepgaand boek, is dit niet het juiste boek voor jou! Je kunt het boek online bestellen voor slechts €14.95 en natuurlijk halen bij de Bibliotheek bij jou in de buurt.

[bol_product_links block_id=”bol_55a38ac540e26_selected-products” products=”9200000026018759″ name=”Happy Life Mascha” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

 

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

7 Comments

  1. Toen ik over haar boek hoorde, wist ik niet zo goed of ik het wilde lezen; heel veel ‘grote’ bloggers hebben tegenwoordig een boek dus wist niet of het een toegevoegde waarde zou hebben..! Maar je klinkt erg enthousiast, dat werkt heeel aanstekelijk haha! Ga ik hem toch maar bestellen, ben heel benieuwd! XO

    • Come-Moda Reply

      Het is een leuk boekje om door te bladeren 🙂

  2. Lijkt me een erg interessant boek nog om te lezen, ik kijk elke dag haar vlogs en haar artikelen op haar blog.

Write A Comment