Wat vinden jullie van mijn nieuwe handmade suède sneakers van het merk aQa ? Ik vind ze SUPER, en het leuke is dat ik een paar weg mag geven.

aQa is een modieus damesmerk. Ze volgen de laatste trends en hebben schoenen van mooie materialen en goede kwaliteit.  De schoenen hebben een fijne pasvorm en een lange levensduur. De schoenen worden ontworpen in Nederland. De schoenen worden handgemaakt in Portugal en dan verstuurd naar de klant, hoe tof?! Je hebt dus echt unieke sneakers/boots/sandaaltjes.

De sneakers die ik draag heten Belinda stitched. Ik heb de kleur old pink. Deze toffe sneakers kosten €124,95. Zoals je ziet hebben ze een iets hogere witte zool, dit maakt de sneakers juist uniek. Ook hebben de sneakers stitched details.

Meedoen is as usually lekker makkelijk. Laat via social media (zie onderstaande) weten met welke maat schoenen en in welke kleur schoenen jij je outfit afmaakt. Je ontvangt hetzelfde model sneakers als op de foto. Note: het duurt 2 weken voordat je de schoenen in huis hebt omdat ze dus echt met de hand gemaakt worden voor je!

Come-Moda’s social media

Check out my latest VLOG:

De winnaar wordt 7 mei bekend gemaakt in een omschrijving van mijn vlog!

En en en? Welke maat en kleur sneakers zouden jou outfit nou afmaken?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

24 Comments

 1. Maat 37, en zeker weten roze! ik heb alleen maar zwarte schoenen in huis, zeer kleurloos dus.. Ik kan zeker wel wat kleur gebruiken om mijn outfits toch wat vrolijker te maken

 2. Super mooie schoenen! In het roze natuurlijk Dat maakt m’n outfit altijd af! Mijn maat is 39/40,

 3. Gonny Aarts Reply

  Ooo…
  Ze zijn super mooi! Ik zou voor White gaan . Knap ieder outfit van op. Mocht ik winnen dan graag maatje 38.
  Fijne Paasdag nog

 4. Wat gaaf. ik zou ook gaan voor roze: lekker wat anders. Ik heb maat 37 en ga snel naar fb , ig en youtube. liefs melissa

 5. Anita te Gussinklo Reply

  Tof, echt heel leuk,
  Mocht ik winnen dan zou ik gaan voor witte in maat 37

 6. Wat een leuke sneakers! Ik heb al twee winters aQa laarsjes gedragen en die bevallen me super. De kwaliteit is inderdaad echt goed. Ik zou graag mijn voorjaarsoutfit afmaken met de Belinda Stitched sneakers in de kleur light grey in maat 38. Ik vind de panty met stippen die je draagt bij de roze sneakers en jurk er echt heel mooi bij staan. Ik hoop dat jij ook een fijne Pasen hebt gehad!
  Groetjes!

 7. Anita Diepeveen Reply

  Ik heb maat 36 3n zou zo graag de roze sneakers willen winnen
  Dat is echt mijn kleur en leuk bij een jeans

 8. Linda Post Reply

  Wauwie met de hand gemaakt, dat is nog eens speciaal!
  Ik zou gaan voor maatje 38! Een mooi licht kleurtje voor de lente/zomer maken mijn outfit helemaal af 🙂

 9. Wat een gave schoenen! Die wil ik ook 😉 Ook ik ga voor roze (oud roze of zacht roze) als ik mag kiezen. Nu maar duimen! Volg op Bloglovin en Youtube.

 10. Ik maak mijn outfit af met de sneakers in de kleur: grey, maat: 36!

 11. Marcia Kan Reply

  Ohhh, wat gaaf! Ik kende het merk nog niet (shame on me….), maar zou dolgraag mijn outfit met sneakers in de witte kleur compleet maken. Past overal bij en lekker zomers! Maat 39 zou prima zijn!

 12. Nanka Geurts Reply

  Wat een gave sneaker! Ik ben dol op kwalitatief goede schoenen, ook omdat ik best lastige voeten heb. Ik ga daarom een gokje wagen door mee te doen. Ik zou voor de witte versie gaan, omdat je deze kleur gemakkelijk kunt combineren bij zomer outfits. Ik heb maat 38. Nu duimen maar!

 13. Oud roze in maat 37 Heb normaal 36,5 maar nu ik zwangerder ben passen sommige schoenen niet meer

 14. Wat zijn ze leuk! Wit heeft mijn voorkeur, in maat 37 graag.

Write A Comment