Heb je een leuk feestje, of ga je bijvoorbeeld shooten voor je blog? dan kun je voor 15 euro een touch up krijgen bij Cosmo Hairstyling IJmuiden.

Samen met mijn moeder ging ik een middagje op pad. Op oudjaarsdag gingen we naar de kapsalon, zodat ons haar in de avond on fleek zat. We kregen allebei super veel complimentjes over onze kapsels!

Het grappige was dat ik mijn haar de volgende dag in een knotje deed met slapen en douchen, hierdoor zat het ook nog perfect ! Ik had twee dagen lang echt prachtig krullend haar. De tweede dag was mijn kapsel wat meer wavy.

De touchups zijn binnen 15 minuten gefixt! je kunt kiezen voor krullen, stylen, opsteken of bijvoorbeeld een toffe vlecht. Als ik ga shooten ga ik ook zeker van te voren mijn haar laten doen, want dan weet ik dat mijn haar perfect zit.

Je kunt dus ook gewoon een touch up doen zonder dat je je haar laat knippen, wassen en/of verven. Je kan er altijd terecht – maak natuurlijk wel van te voren even een afspraak !

Ga jij wel eens naar de kapper om je haar in model te laten brengen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment