11720600_10207124068284184_1285999053_n

Bronde, balayage en nog meer termen, het internet staat er vol mee. Maar wat is het precies? In dit artikel leg ik de haartrends van deze zomer uit!

Bronde is een contaminatie van blond en bronze. Je haren zijn gekleurd in verschillende kleuren; bruin, bronze, blond en rood.  De trend komt uit Paris. Inmiddels is de haartrend overgewaaid naar andere mode steden als New York en Londen. De Bronde trend heeft wat weg van de volgende trend aangezien er ook meerdere kleuren in je haar worden gebruikt.
18716_556344451170303_3576103801876350920_n

Balayage is een Franse haarkleur techniek. Het is een techniek waar de verf wordt aangebracht met de hand en folie voor een natuurlijk effect.  De verf wordt in verticale lijnen aangebracht.

Ombre hair is een trend die lijkt op balayage.  Ombre hair is het deels lichter maken van je haar. Meestal is dit van donker naar een lichte kleur, met de lichte kleur in de puntjes van je haar.  Ombre hair vind ik erg mooi als je krullend haar hebt.

IMG_7970.JPG

Zelf heb ik highlights in mijn haar. Dit maakt mijn haar wat levendiger. Ik zou nog graag de balayage trend willen proberen, aangezien dit bij mijn vriendin Nikki erg mooi is geworden!

Hier nog wat inspirerende beelden van de hair trends deze zomer

Welke haartrend past het beste bij jou?

IMG_7416.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

 1. Ik vind het jammer bij de trends dat iedereen het meteen altijd heeft.. Waardoor het niet meer uniek is.

  • Come-Moda Reply

   Dat is waar, maar bij de een pakt het beter uit dan bij de ander!

 2. Fijn dat je al die trends zo even op een rijtje hebt gezet. Ik wil binnenkort eens iets gaan doen met mijn haar, maar ben er nog niet helemaal aan uit 😉

  • Come-Moda Reply

   Fijn om te horen dat je het handig vindt! Ja het is lastig he ..

Write A Comment