Shine in your own way met deze hair clip van Hairjewelz By Elle.

Hairjewelz by Elle is een online webshop met handgemaakte haar accessoires. De webshop heeft naast hair clips ook haarbanden voor vrouwen en kinderen.

All products are handmade with love

De hair clip die ik bestelde is eigenlijk nét nieuw. Het is ook nog eens de special clip van de maand. Elke maand verkoopt Elle een limited edition. Het leuke is dat de limited editions dezelfde prijs hebben als de normale collectie.

Alle colour clips kosten €9,95. Ben je nou benieuwd naar de andere colour clips? Neem dan snel een kijkje op deze pagina. Bij een verzending boven de €25 betaal je geen verzendkosten. En binnen 1-3 werkdagen heb je je bestelde haar accessoire in huis. Op de website kan je trouwens veilig betalen via iDeal.

Mijn hair clip heeft vrolijke kleurtjes. Om het ‘bolletje’ zit een patroontje, afgewisseld met een kleur. De clips hebben een klik sluiting. De hair clips worden ook nog eens super leuk verpakt en geleverd. De haar clip is eigenlijk een oldschool accessoire waarmee je je haar kunt opvrolijken.

Een groot voordeel van de hair clip, is dat hij niet seizoensgebonden is. Daarnaast is de clip geschikt voor alle haar soorten; fijn, medium, dik, recht, krullend, lang en zelfs bij kort haar!

Bij de hair clip ontving ik ook nog wat leuke foldertjes ter inspiratie. Hier zie je een lief kindje met een haarbandje voor kinderen. Er is een uitgebreid assortiment aan haarbandjes, dus het is nog best lastig om iets uit te kiezen kan ik je zeggen. Elle werkt met verschillende collecties, en zorgt dat het aanbod groot blijft.

Op de uitgelichte foto zie je hoe de clip staat bij mijn haar, ík vind het in ieder geval super leuk staan!

Hoe vind jij mijn colour clip?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment