IMG_0256

Een poosje terug heb ik een bezoek gebracht bij de populaire kapsalon Hair By Giulio in Alkmaar. Dit was het resultaat!

IMG_0270Online vond ik de kapsalon. Hair By Giulio staat bekend om de föhn kapsels die ze maken. Daar was ik natuurlijk wel benieuwd naar geworden dus maakte ik een afspraak. De enthousiaste kapster Hilde heeft mijn haar geknipt en gefohnt op de bovenstaande foto.
IMG_0246

Zo ziet de ingang van de kapsalon er uit. De armbandjes die ze hebben kan je online laten graveren, hoe leuk is dat?! Surf voor je eigen armbandje naar www.houseofnature.nl en personaliseer je eigen text op je unieke leren armband! De kapsalon is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Alkmaar kan je een bus pakken richting het ziekenhuis. Daarna moet je ongeveer vijf minuten lopen. Ook met de auto kom je makkelijk bij de kapsalon.

IMG_0254

Achterin de kapsalon zijn wastafels en stoelen. De eigenaar (Giulio) zijn passie is haar. Al op zijn 19e opende hij een eigen salon. Zijn droom is uitgekomen door zijn exclusieve salon in 2014 te openen.

IMG_0257

Hair By Giulio is naast een kapsalon eigenlijk ook een boetiekje. Ze verkopen deze super leuke strandtassen. Ook hebben ze speciale haarborstels. Hierover vertel ik binnenkort meer!

IMG_0258

Hair By Giulio heeft ook clip-in extensions. De extensions zijn erg mooi. Aangezien ik tevreden ben met mijn lange haar heb ik geen interesse in extensions. De Balmain hairdress zijn makkelijk in te zetten. Zo krijg je vol haar. Je haalt de clips er zo weer uit!

IMG_0255

De Balmain haar producten van Hair By Giulio. De kapsalon heeft ook haar / stylingsproducten van het merk ICON. Alle informatie over deze producten vind je hier.
IMG_0259

In de kapsalon zit ook een barber shop, voor de heren. En deze shop ziet er zo uit. Erg stoer vind ik zelf. Je kan dus tegelijkertijd met je vriend naar de kapper/barber!

Hair By Giulio is actief op Facebook en Instagram. Zo houden ze hun fans en klanten op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Hoe vind jij het resultaat van Hair By Giulio?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

9 Comments

  1. Wat leuk, hij zat jaren in de straat van mijn moeder maar ben er dus nog nooit geweest. Leuk zo’n review!

    • Come-Moda Reply

      Wat leuk om te horen, zeker het waard om toch een bezoekje te brengen dus!

  2. Je haar zit echt prachtig. Leuk zeg om eens naar een wat exclusievere kapper te gaan. Denk dat ik gelijk om zou zijn!

  3. ziet er goed uit en wat chil dat je je man of vriend tegelijkertijd naar de kapper kan brengen!

  4. Pingback: Braid Bar - Come-Moda

Write A Comment