Ons haar heeft het zwaar te verduren met het huidige weer. De verzorging van je haar is erg belangrijk. Vandaag review ik de  nieuwe lijn van Guhl’s Zijdeglans.

De Zijdeglans lijn van Guhl is speciaal bedoeld voor dof, droog en breekbaar haar.   Alle producten uit de lijn bevatten royal-orchidee olie. De producten ruiken super lekker!

De Guhl Zijdeglans productlijn bevat 3 verschillende producten, namelijk de verzorgende conditioner, de shampoo, en het haarmasker. Het beste resultaat wordt bereikt door het gebruik van de gehele lijn, wat ik zelf dus ook heb gedaan!

De zijde glans shampoo van Guhl heeft een hydraterende werking. Alle producten uit de lijn hebben een milde manier van reinigen. De Zijdeglans shampoo is vooral geschikt voor beschadigd haar. Het geeft je haar een luchtige veerkracht. Mijn haar ruikt na gebruik heerlijk fris en schoon.
Guhl Zijdeglans shampoo bevat 200 ml en kost €6,40

Deze conditioner is de ideale aanvulling op de Guhl Zijdeglans shampoo. Je haar is makkelijk doorkambaar na het gebruik van deze conditioner. Je haar glanst ook mooi door de olie die in de conditioner zit.
Guhl Zijdeglans verzorgende conditioner bevat 200 ml en kost €6,40

Het is goed bedacht van Guhl om een tube masker te gebruiken. Deze werken makkelijker en zijn ook ons eens hygiënischer. Het masker heeft een lage pH-waarde, waardoor het mild is voor je haar.
Guhl Zijdeglans direct herstellend masker bevat 180 ml en kost €7,99

De producten ruiken heerlijk zoet en bloemig, voeden mijn haar, en maken het heerlijk zacht en gemakkelijk doorkambaar. Ik ben zeer te tevreden over de Guhl Zijdeglans productlijn!

Heb jij de Guhl Zijdeglans lijn al getest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

7 Comments

  1. Nog niet geprobeerd! Heb net de CHI keratine lijn binnen die ik wil proberen. Maar erna ga ik deze ook eens proberen, want ik heb ook last van dog en droog haar

    • Come-Moda Reply

      Ik wil de CHI keratine lijn ook wel een keer proberen !

  2. Heb ze nog niet geprobeerd, maar ze zien er goed uit! Ik vind guhl wel altijd heel erg lekker ruiken.

  3. Ik ben niet zo thuis in de producten van Guhl eerlijk gezegd, maar heb er wel al heel wat positiefs over gelezen! Fijn dat deze producten je haar écht goed verzorgen!

Write A Comment