ComeModa Jack: H&M – T-Shirt: Nikkie by Nikkie Plessen – Rok: Coast – Laarsjes: Mango – Oorbellen & set armbandjes: Accessorize – Los armbandje: Dorothy Perkins – Clutch: Miss Selfridge – Kaars: Etro via Douglas

Hi fashionista’s!

Waarschijnlijk kennen jullie mij allemaal wel van mijn fashionblog Styled by Romy, waarop ik elke dag schrijf over de leukste events, mijn eigen outfits, trends, stylingtips, interieur en veel meer. Maar naast mijn fashionblog heb ik ook nog een bedrijf als personal shopper en personal styliste! Mode-advies geven vind ik het leukste wat er is, en ik adviseer zowel zakelijke als persoonlijke klanten. Ik shop met en zonder klanten, en geef regelmatig superleuke styling workshops aan groepen vriendinnen!

Verder doe ik ook nog garderobe-updates en geef ik stijladvies met betrekking tot evenementen zoals bruiloften, babyshowers en verjaardagsfeesten. Vandaag geef ik op Come Moda tips hoe je deze look kunt shoppen! De maxi skirt is helemaal hot, en draag je met wat makkelijke tips & tricks ook nu alvast!

ComeModa2

Wil je het op safe spelen? Begin dan met een zwarte maxiskirt; veiliger dan een pasteltint en verdoezelt meer. Kies ervoor of je de rok in je taille draagt of juist in je heupen. Met een smal ceintuur kun je je mooie taille extra benadrukken, of draag de riem juist in de heupen voor meer balans in je look. Met een casual T-shirt met fashionable quote, zoals deze van Nikkie, maak je je look wat draagbaarder en vlotter. Style je rok af met stoere enkellaarsjes, ballerina’s, loafers, sneakers, espadrilles..you name it! Experimenteer! Let op: voor extra lengte en wat lucht in je look laat je een stukje huid van je voeten zien. Naar wens kun je je outfit lekker afstylen met sieraadjes, en een metallic tas doet de rest!

Voor meer stylingtips & tricks ga je naar http://www.styledbyromy.nl. Volg Romy’s shop-avonturen op http://www.instagram.com/styledbyromy en http://www.facebook.com/styledbyromy. Dagelijks pint Romy haar mode-inspiratie ook op http://www.pinterest.com/styledbyromy.

IMG_1969-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

10 Comments

  1. Ik ben gek op maxi rokken!
    Vooral in de zomer maar in de winter kan het ook goed <3

    • Come-Moda Reply

      Balen! Maar voor elk type lichaam is er een ander soort rok! 🙂

  2. Ik vind maxi rokken ook zo leuk! Heb zelf een fel rode, waar ik echt heel erg blij mee ben 😉

Write A Comment