Accessories make everything better. Gotta love my new Olivia Burton watch!

Het horlogemerk Olivia Burton komt uit Londen. Het merk staat bekend om de mengelmoes van modern, catwalk trends en vintage stijl. De horloges zijn onder andere verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Mijn nieuwe horloge heeft een ‘3D scalloped dial‘ uurwerk, dit maakt het horloge erg origineel en hip. Het uurwerk is parelmoerkleurig and I LOVE IT! Het bandje van mijn horloge is licht grijs. Het horloge heeft zilveren details.

Ik draag hier mijn Michael Kors slavenarmband en Buddha To Buddha ring. Mijn roze jurkje is van de webshop Nomadism – hier kun je zien hoe ik het jurkje al eerder combineerde. En de leuke stipjespanty is van Conte.

Het horloge is makkelijk te verstellen. Het grijzen bandje is van leer. De diameter van het horloge is 30mm. Het horloge staat elegant en vrouwelijk. Door het design en de kleuren is het horloge makkelijk te combineren.

Dit Olivia Burton horloge kost £75.00, dit is omgerekend €87,94. Kortom, de horloges zijn trendy én betaalbaar. Twijfel je over een bepaald horloge? Over hoe je hem bijvoorbeeld kunt dragen, neem dan een kijkje op de Instagram van Olivia Burton – dit heeft mij erg geholpen!

 

Wat vind jij van my new watch?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

Write A Comment