Een musthave voor in je kledingkast: een A-line skirt. Dit lichtgrijze rokje is van Nümph.
Een A-lijn rokje is makkelijk te combineren! Je kunt een rokje dragen met een blouse, of juist met een strakker topje/t-shirtje. Ik combineer het rokje met een kolletje. Ik draag hier het rokje in maatje S.
Het rokje is gemêleerd. De a-lijn rok heeft een elastische tailleband, hierdoor zit hij heerlijk. Het rokje kost €49,95 en is verkrijgbaar bij Nümph verkooppunten.
Onder de look draag ik gespen boots van SPM shoes. Ik vond dit de look net even wat stoerder maken. De zonnebril die ik draag is van Gucci.
Dit is een lekker zomerse look even ter inspiratie. Je kunt dit dragen naar je werk, naar school, voor een dagje shoppen of een avondje op stap. Je kunt de outfit nog afmaken met een leuke ketting – ik draag bijna nooit kettingen dus ook niet bij deze look!
Zou jij deze look ook dragen? Let me know!
Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

  1. Heel leuk zo’n rokje, ik moet ook weer leuke rokjes voor de lente/zomer gaan kopen, zo leuk altijd! Je hebt er een leuke look van gemaakt 🙂

  2. Wat staat die rok je leuk! Ik heb trouwens dezelfde en ben er heel blij mee! Ik probeer echt deze zomer en lente meer rokjes te dragen en met deze kan ik lekker veel combineren 🙂 x

  3. Ja ik vind het er leuk uitzien. Maar hetgeen ik het leukste vind is de locatie. Bloemetjes en groen :D.

Write A Comment