Hydrateren in dit weer is erg belangrijk. Met dit hippe flesje zal je het zeker niet vergeten om genoeg water op een dag te drinken. Het leuke is dat ik er een weg mag geven! Laat me even in een reactie weten welke kleur jij zou willen winnen en wie weet heb je ook zo’n trendy flesje.

Deze 500 ml waterfles heet Ellipse. De fles is in vier kleuren verkrijgbaar: wit, lime groen, roze en blauw. De hervulbare fles is handig voor op het werk, maar ook voor op school of voor in de sportschool. De dop is makkelijk om open te draaien. Het lusje zorgt er voor dat je de fles makkelijk mee kan nemen. De waterfles is vaatwasserbestendig en bevat geen BPA of weekmakers. De fles kost €7.99.

img_8646

De Ellipse fles hoort bij de To Go collectie van Rosti Mepal. Naast deze collectie zijn er nog acht andere collecties. Wanneer je een item besteld en betaald voor 12 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen heb je het item dan de volgende werkdag in huis.

Nog even wat extra info over de winactie:

snapseed

 • Laat een reactie achter welke kleur fles jij wilt winnen – dit kan op Facebook, Instagram of via de blog
 • Je valt extra op door Come-Moda te liken, followen en sharen, dit is niet verplicht
 • Dinsdag 2 augustus maak ik de winnaar bekend!

Doe jij mee met deze té gekke winactie?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

11 Comments

 1. Wat een leuke win actie ik zou heel graag de roze willen winnen mij lievelings kleur roze

 2. Super leuke winactie. Het lijkt me echt een super handige fles voor het sporten en om mee naar school te nemen. Ik doe graag mee voor z’n mooie roze fles! Fingers crossed 🙂

 3. Super leuke winactie mij lijkt de aqua heel erg leuk en ook makkelijk om drinken in mee te nemen

 4. Nadine Vermeer Reply

  Leuk! Een blauwe… een koele kleur, toepasselijk met dit weer..

 5. Wat een leuke winactie. Ik zou graag een roze willen winnen

 6. Krista Bouwman Reply

  Leuk !!! Ik ga voor de roze.
  En op dit moment ben ik hoogzwanger…. Dus drinken is ontzettend belangrijk

 7. Nadia Gard Reply

  Ahww super gave winactie ik zou kiezen voor de witte fles

 8. Wauw, een hele mooie fles! Ik doe mee! Omdat ik al heel veel roze spullen heb, lijkt het me wel leuk om een keer voor een limegroene te gaan. Heel mooi!

 9. De blauwe vind ik mooi.Handig voor op strand waar ik vaak te vinden ben.

 10. Misschien helpt dit mij om meer water te drinken. De kleur … absoluut BLAUW! ☼

Write A Comment