BIG GIVE-AWAY TIME! Een healthy pakket van GymQueen met superlekkere foodies.

Na mijn werk ga ik in de avond nog naar de sportschool. Een shake beker zoals deze van GymQueen is onmisbaar in de sportschool. Ben je benieuwd naar m’n andere healthy items? Lees dan snel verder ! Oh en met de code QueenKim10 krijg je 10% korting op je bestelling 🙂

Een shaker is fijn voor in de sportschool. Hier kun je je water of shakes in doen. De shake beker houd makkelijk vast. Je kunt er gemakkelijk uit drinken door de makkelijke opening. De witte shaker kost €4,90. Er past 700 ml in mijn nieuwe shake beker. Nog een fijn weetje: de shaker is geschikt voor vaatwassers. Binnen 1-3 dagen word je beker verzonden.

Ook bestelde ik low carb chocolade pralines. Er zijn twee smaken: chocolat dream & snowball kiss. Ik heb de snowball kiss geproefd en ben er dol op. Waarom? De pralines zijn lowcarb, high protein en low fat. De snowball kiss pralines zijn jummie in your tummie! Er zitten 8 caloriearme pralines in een verpakking. Het pak pralines kost €2,47. De levertijd is ongeveer 5 dagen.

I love pancakes! Ik was dan ook super benieuwd naar de pancake mix van GymQueen. Nu ben ik geen foodblogger dus een Instagram waardige pancake foto is nog niet gelukt, maar mijn recept komt binnenkort online!

Gymqueen – De kroon op elke workout!

95a943db-0227-4d88-abba-0b847a79ddc7

GymQueen is een nieuw en dynamisch sportvoedingsmerk dat zich specifiek richt op alle vrouwelijke sporters, thuis- en in de sportschool. De webshop wordt onderhouden door fit mommy Hanneke. Via een beurs in Duitsland ontdekte ze GymQueen. Het merk probeert de balans tussen gezonde voeding en sporten te stimuleren. De producten zijn door GymQueen zelf ontwikkeld.

Bij een bestelling vanaf €49,95 betaal je geen verzendkosten. De verzendkosten bedragen binnen Nederland bedragen €5,75. Als je vanuit België een bestelling plaatst betaal je €8,06 verzendkosten. Gymqueen is actief op Instagram en Facebook.

Zo doe je mee:

  • Like het bericht op Instagram / Facebook
  • Volg Come-Moda & GymQueen op social media
  • Tag drie vriendinnen / je gym buddies

De winnaar wordt 27 oktober bekend gemaakt in een artikel online.

Doe jij al mee met de win actie?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment