A new job means a new watch. Je zou toch zeggen dat ik een horloge tik heb he? Good news for you! Jij maakt namelijk kans op een DUKUDU horloge naar keuze!

Zo doe je mee:

 • Laat via een reactie – Instagram/Facebook/blog – weten wie jij een nieuw horloge gunt (dit kan ook jezelf zijn!).

Even een personal update. Vanaf maandag 5 december ben ik aan het werk op de HRM afdeling van Johan Enschedé Amsterdam, BooQi Media Solutions en HotelBooQi. HRM is een nieuwe uitdaging voor mij en I’ll keep you posted!

Op de Instagram van DUKUDU zag ik een foto met een suuuper mooi horloge. Toen ik mijn contract had getekend vond ik dat ik mezelf mocht verwennen. Mijn nieuwe horloge DUKUDU heet Lotte. Het horloge werd weer super stylish verpakt en bezorgd. Dit horloge kost €79,95.

b26bfcd7-d916-4eba-a228-68813ff0b23d

Eerder ontving ik dit grijze marmeren horloge van DUKUDU. Een super fijn horloge die makkelijk te combineren is, net als dit horloge!

De winnaar wordt 15 december bekend gemaakt.

Vergeet DUKUDU niet te volgen, liken etc. op Twitter, Instagram & Facebook!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

 1. Yessica Koot Reply

  Ja geweldig ik loot graag mee wat een prachtige horloge 13 december ben ik jarig dit zou een leuke cadeau zijn

 2. Gefeliciteerd nog met je nieuwe job! Ik draag nooit maar echt nooít een horloge, en het kriebelt nu al een tijdje om maar eens een te kopen. Dus als ik deze zou winnen, maakt het dubbel speciaal.

  Groetjes!
  Xx

  Vanesa

Write A Comment