Als Glamour Beauty Lovers ontvangen we iedere maand een Clinique product om te testen, deze maand was dat een Smart Custom-Repair serum van Clinique. We horen je denken, een wat?! In dit artikel vertellen we wat het precies is en hoe het bevalt.

Het custom-repair serum is om je huid te herstellen en hiermee bijvoorbeeld een doffe teint te verminderen.  Het serum zou voor meer glans, gladheid en helderheid van je huid moeten zorgen.

f51da170-f817-4881-8116-97aa21706045

Een serum is iets dunner dan gezichtscrème, je zou het dan ook een soort base coat voor je gezichtscrème kunnen noemen. Het serum is te gebruiken voor elk type huid en voor elke leeftijd. Je kan het product dus sharen met je mams of je zus.

IMG_6600

Een serum breng je twee keer op een dag aan: in de ochtend en in de avond. Beide keren breng je het aan NA het reinigen van je gezicht. Wij raden, net als Glamour, aan om naast het serum een SPF product te gebruiken tegen de zon.

Het serum van Clinique ruikt lekker, trekt snel in en  smeert gemakkelijk uit. Na het aanbrengen voelt je gezicht lekker zacht, zoals je op de foto kunt zien straalt mijn huid en ziet het er erg rustig uit. Je hebt één à twee pompjes nodig voor je gezicht, dus je kunt er erg lang mee doen. De prijs van dit product voor 30ml is €67 en €96.00 voor 50ml. Het serum is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.

Maak jij gebruik van Clinique gezichtsverzorging?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

    • Come-Moda Reply

      Leuk dat je ook mee doet met de challenge! XX

Write A Comment