Porto is een van mijn lievelingssteden. Ik heb in oktober de stad bezocht als citytrip – echt een aanrader. Vandaag deel ik een lunchspot in de Portugese stad: Garden Porto Cafe.

Bij Garden Porto Cafe kun je terecht voor ontbijt en brunch. Ze zijn open van 10.00 – 19.30. Zelf zeggen ze more than brunch. De maaltijden zijn vers en voor ieder wat wils staat er iets op de kaart. Je kunt hier binnen en buiten terecht.

De inrichting is industrieel, met een jungle look. Er zijn veel planten; I LOVE IT. Vandaar ook de naam garden porto cafe. Er zijn hier genoeg Instagram worthy hoekjes voor een leuke foto. Je kunt hier gezellig heen met vriendinnen, je partner of familie!

Garden Porto Café heeft een uitgebreide kaart. Qua lunch ging ik voor een pulled beef bbq bun met verse French fries. Als drankje koos ik een spalking lemon water. Ben je wat meer gek van zoetigheid? Je hebt bij Garden Porto Café pancakes, waffels, bowls, eieren en streetfood. Mijn moeder had de veggie tacos, dit was ook een aanrader!

Wij kwamen deze spot toevallig tegen onderweg naar de stad. We verbleven in het Hotel Dom Henrique. Het exacte adres van deze hotspot is: Rua Ferdandes Tomas 985, 4000 220 Porto, Portugal. Ben je benieuwd hoe de gerechten er uit zien? Dan kun je altijd een kijkje nemen op hun Instagram: @gardenportocafe

Ben jij wel eens in Porto geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment