Ik drink stijlvol en verantwoord water met mijn nieuwe Funky Bottles fles.

Funky Bottles is opgericht met als initiatief de plastic flessen te vervangen. Het gebruik van plastic flessen heeft namelijk veel nadelen. Wil je meer weten hierover? Check dan de about us pagina van Funky Bottles.

“Be smart and choose the coolest bottles that keep you & your environment healthy!”

De webshop heeft verschillende soorten flesjes. Je kunt kiezen uit zeven collecties aan designs. Ik kocht een flesje uit de collectie Flowers. Deze collectie sprak mij namelijk het meeste aan.

image2

Dit flesje is Flowers 1. Het materiaal van mijn flesje is Soda Lime glas. Dit is een shock-resistant soort glas. Het dopje is gemaakt van stainless steel. Door het lusje is de fles makkelijk mee te nemen. De designs zijn geprint op vinyl stickers waardoor het printje tegen water kan. Dit flesje kan je alleen niet in de vaatwasser doen.

Mijn nieuwe flesje kost €17,99 inclusief BTW. Funky Bottles heeft gratis verzending in Nederland. In het kader van goede voornemens, dit flesje kun je makkelijk meenemen naar de sportschool. Zo drink je ook nog eens genoeg water tijdens het sporten!

Welk design past het beste bij jou?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

12 Comments

  1. Oeh je panty, heel pretty! En wat leuk zeg zo’n waterfles, ik heb nu meestal wel altijd een dopper bij me maar deze is ook wel heel leuk!

  2. Ja echt vet leuk dit flesje. Ik vind dat altijd zo leuk om te zien als mensen een mooi flesje uit hun tas halen ilv zo’n lelijk plastic ding uit de supermarkt!

    Liefs XX

Write A Comment