Ik krijg het altijd voor elkaar dat mijn oortjes het niet meer doen. Met deze caps wireless headphones van Fresh ’n Rebel zal dit onmogelijk zijn! Oh en hoe leuk is trouwens de nieuwe kleur Ruby?

Als je blogger wordt ik vaak uitgenodigd voor events. Door mijn andere fulltime werk kan ik niet overal heen. Ik baalde enorm dat ik niet naar de lancering van de nieuwe Fresh ’n Rebel kleur kon gaan in Rotterdam.

Snapseed (2)

IMG_4624

De PR-dame van het merk stuurde nog lief een berichtje na, over of ik anders toch nog graag een product uit wilde testen. Daar hoefde ik natuurlijk niet twee keer over na te denken, zal je net zien dat die ochtend mijn oortjes weer stuk waren gegaan – paar 2 van dit jaar.

Snapseed (4)

Snapseed (3)

Je kunt de koptelefoon verbinden met je telefoon via Bluetooth. De koptelefoon sluit omgevingsgeluid in de trein, auto of vliegtuig uit. Heel fijn want zo kun je ongestoord naar je muziek luisteren.

De oorkussens zorgen er voor dat de koptelefoon fijn zit. Het ontwerp is erg compact – je kunt de koptelefoon namelijk inklappen. De koptelefoon gaat wel mee voor 5 uur. Als de batterij op is kun je de kabel gebruiken om je telefoon aan te sluiten op je koptelefoon. De kabel heeft een geïntegreerde afstandsbediening dus kun je makkelijk van liedje wisselen. En dit allemaal voor € 59.99.

Wat vind jij van mijn nieuwe koptelefoon?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

Write A Comment