Regelmatig ga ik met mijn vriendinnen op pad om leuke content te maken. In de blogpost van vandaag deel ik foto hotspots in het centrum van Amsterdam.

Amstedam is natuurlijk een grote stad, vandaag deel ik twee locaties in het centrum. De locatie op de eerste foto is bij Amsterdam Centraal Station in de buurt. Ideaal als je dus met het openbaar vervoer naar Amsterdam gaat. Als je met de auto richting Amsterdam gaat, kun je je auto parkeren bij een P&R of in een parkeergarage. Het is erg lastig om een parkeerplek te vinden in hartje Amsterdam.

De foto is genomen bij het water bij Instagram Hotspot de Damrak. Op de achtergrond heb je leuke huisjes. Houd er wel rekening mee dat het normaliter erg druk is hier, en je dus geduld moet hebben om een foto zonder ‘mensen’ te kunnen schieten! Ik raad je dan ook aan om in de ochtend de plek te bezoeken, dan is het er nog relatief rustig. Nu met corona is het natuurlijk helemaal stil – wat ook zo hoort! Op de uitgelichte foto draag ik trouwens een setje van My Jewellery.

Amsterdam foto hotspot
Amsterdam foto hotspot

Foto spot numero twee is bij OCCO Bar & Brasserie, bij hotel The Dylan Amsterdam. Het exacte adres van de locatie is: Keizersgracht 384, 1016 GB Amsterdam. Vanaf dit punt kun je trouwens leuk door de 9 straatjes lopen! Hier heb je monumentale panden middenin de grachtengordel. 3 × 3 = 9 straatjes tussen Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht.

Het bloemenjurkje heb ik online geshopt bij My Jewellery. Het stippenjurkje is van Come Get Fashion. Mijn riempje is van Gucci, dit model heet Leather belt with Double G buckle. De tas die ik draag is het model GG Marmont small matelassé shoulder bag. De tas is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren.

Binnenkort deel ik andere leuke foto hotspots, in andere delen van Amsterdam! En wie weet wel in andere steden van Nederland – denk aan Den Haag, Utrecht en/of Rotterdam.

Enjoy your day & Stay safe!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment