IMG_2523.PNG

Bah, het is weer herfst… De temperaturen zijn aanzienlijk gedaald en het zonnetje heeft zich ingeruild voor dikke regendruppels. Zuchtend met een warme kop chocolademelk kijken we uit het raam. Niet getreurd! Deze weersverandering geeft ook een heel leuk voordeel: it’s shopping time! Scoor de nieuwe trend; fluffy items.

IMG_2469.JPG

Als fashionblogger ben ik veel bezig met trends. Op mijn blog wil ik jullie meer vertellen over de fluffy trend. Fluffy items zijn super zachte, vesten en truien. Ideaal in weg te kruipen om met deze herfstdagen. de kouden dagen helemaal in weg te kruipen. De kleding is neit alleen comfy, maar is ook leuk te combineren.

De trend is ook wel bekend als faux fur. Je hebt deze trend in verschillende soorten, maten en kleuren. De meest voorkomende zijn de fluffy/faux-fur giletjes en jasjes. Deze items zijn verkrijgbaar in zachte kleuren. Ook zijn de giletjes en jasjes leuk in herfstkleuren: bordeaux rood, legergroen en beige.

IMG_1788.JPG

Ik geef zelf de voorkeur aan zachte kleuren. Hier draag ik mijn roze fluffy vest. Dit vestje is echt typisch Kim volgens mijn vriendinnen. Op de tweede foto zie je een ander fluffy item die ik in mijn kast heb hangen. Het giletje is beige / gebroken wit. Het is een handig item, want je kunt het over van alles dragen: blouses, jasjes en blazers.

De fluffy items heb ik gescoord bij The Jeans Factory. Dat is de kledingwinkel waar ik werk. Het is een outlet-store in Wormerveer. The Jeans Factory is actief op onder andere Facebook. Ik werk nu al vier jaar bij TJF. Je kunt hier leuke items kopen voor een mooie prijs, met flinke kortingen.

IMG_2550.JPG

Fluffy jasjes (zoals ik ze graag noem) zijn dus helemaal hot dit seizoen! Een fluffy jasje is een warm jasje of vest dat super zacht aanvoelt. De kwaliteit lijkt op fake fur maar is in werkelijkheid veel donziger dan dat. Merken zoals Modemusthaves, Zara en H&M hebben een fluffy item in hun collectie.

Zelf vind ik het leuk om de jasjes en giletjes te dragen met t-shirtjes. Je ziet veel andere bloggers de items ook zo dragen. Met blousjes zijn de fluffy items ook leuk.

IMG_1969.PNG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Ik vind die fluffy jasjes zooo leuk! Hoe zachter hoe beter haha! Heerlijk voor deze tijd van het jaar 🙂

  2. ohhhh deze zijn echt super leuk!!! En lekker warm!!! 😀 ik zag het al voorbij komen op Facebook!! Denk dat ik er maar ook eentje ga aanschaffen!! 🙂

Write A Comment