image (38)

Source: WeHeartIt

De bloemenkrans is dé haar trend voor aankomend seizoen. Of je deze nu op een festival draagt of gewoon zo door de week, het maakt niet uit. Ga je voor hippie, romantisch of klassiek jaren ’20 met deze accessoires kan het allemaal.

GESPOT
Verschillende celebs werden al met de bloemenkrans gespot en geen celeb op Coachella liet de gelegenheid aan zich voorbij gaan zonder een leuke haaraccessoire. Daarom hebben we een aantal leuke bloemenkransen en haarbanden voor je op een rijtje gezet.

image (39)

Source: WeHeartIt

HOW TO COMBINE
Sommige dragen hem simpel als hoofdbandje. Anderen vinden het leuk om de bloemen krans een paar keer om hun hoofd te wikkelen of mee te vlechten. Verder kun je spelen met grote en kleine bloemen en varianten in verschillende kleuren.

De bloemen hoeven niet alleen in prints terug te komen, maar ook in bijvoorbeeld elastiekjes. Maak een knot, waarna je het elastiek met de bloemen er aan er om heen bind. Het leuke van kleine speldjes is dat je ze overal kan binden. In je knot, of aan je vlecht, het zijn er nooit genoeg!

Wat vind jij van de flower power haaraccessoires?

image (11)

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment